Wat ik doe?

Rijlessen krijgen is een serieuze zaak. Als toekomstige bestuurder van een auto heb je immers een hele verantwoordelijkheid. Daar ga ik je natuurlijk goed op voorbereiden. Maar rijlessen moeten ook gewoon leuk zijn…

Rijschool Jaap Huisman staat voor:

  • Eenvoud,
  • duidelijkheid,
  • kwaliteit,
  • motivatie,
  • gezelligheid.

Wie je ook bent, wat je ook doet of waar je ook vandaan komt, bij mij sta jij centraal. Het is mijn doel om jou op een leuke en ontspannen wijze te helpen het felbegeerde roze pasje te bemachtigen.

Wie ik ben?

Mijn naam is Jaap Huisman, woonachtig in Deventer. Mijn werkzame loopbaan begon in 1990 bij autobedrijf Koops in Apeldoorn, waar ik werd aangesteld als algemeen medewerker. Alle takken van sport binnen dit bedrijf heb ik daar uitgeoefend en heb vooral het echte auto rijden geleerd. Alles, wat maar vier wielen heeft, heb ik moeten verplaatsen en heb er zelfs demonstraties “off-road rijden” gegeven.

Na diverse andere, meer logistieke functies, wilde ik meer uitdaging. De kennis en ervaring uit het verleden, vormden de perfecte ingrediënten voor mijn huidige baan als autorij-instructeur. Ik volgde de opleiding en in 2011 ben ik in dienst getreden bij autorijschool Eric Postma in Zutphen. Na een fantastische tijd, waarin ik de vrijheid kreeg mezelf te ontplooien, zijn Eric Postma en ik in goede harmonie overeen gekomen, dat ik de rijschool zou gaan overnemen. Dit gebeurde in oktober 2015.

Mijn passie

Het is mijn passie om de opgedane kennis over te dragen naar een volgende generatie. En echt waar… die kennis overdragen is fantastisch om te doen. Gemotiveerde leerlingen verder laten groeien en daar een bijdrage aan te leveren, zodat zij hun felbegeerde roze pasje verdienen. Dat is in mijn ogen de hoofdprijs.

Voor de mensen in Deventer en omstreken, zal de naam relatief nieuw in het verkeersbeeld zijn, maar aangezien de Rijschool Jaap Huisman gevestigd is in Deventer, zal ik voor deze regio de leerlingen ook graag van dienst zijn.